Schilderlessen Rotterdam

Rotterdam: Schilderlessen voor beginners en gevorderden volwassenen. 

Met veel liefde geef al jaren schildercursussen in mijn atelier. Graag leer ik anderen alles wat ik van verf en beeld. Basiskennis en verdieping staat voorop. Door middel van uitdagende opdrachten komen zaken als kleurenleer, compositie en perspectief aan bod. Daarnaast probeer ik zelfredzaamheid en eigenzinnigheid te stimuleren. Zowel voor beginners als gevorderden

Woensdag van van 9.30 tot 11.30  schilderlessen voor beginners

Deze les leert u de  verschillende aspecten van het schilderen . De opzet is klassiek. Vormstudies, toon en perspectief komen aanbod. Leren kijken dus. Dan, grip krijgen op het beeld, het vormen van een visie op het maken van een goed beeld. Dan, leren vertalen naar verf en kleur. Maar ook abstraheren en beelddenken komen aan bod. 

Kosten: 6 lessen voor 125,00 euro

 

Vrijdag van 11.00 tot 13.15: Olieverf voor beginners 

Deze les leert u vanuit de getekende schetsen en studies tot een schilderij te komen in olieverf. De opzet is klassiek. Vormstudies, toon en perspectief komen aanbod. Leren kijken dus. Dan, grip krijgen op het medium. 

 

Kosten: 6 lessen voor 120 euro  (dat is inclusief olieverf, exclusief kwasten en papier)

 

Op zondagochtend een cursus portret/ model schilderen.

Hoe gaat een schilder om met het gebruik van een model. Hoe kun je een levend model inzetten om een krachtig beeld te maken. Waar begin je en hoe schilder je eigenlijk het menselijk lijf. (model is gekleed) . In een serie van 5 lessen op zondag van 11.00 tot 13.00 gaan we dit genre grondig te lijf. 

Kosten: 130,00 euro voor 6 lessen

Naast de bovenstaande cursus bied ik ook workshops op maat aan. Voor een aanvraag ga naar contact. 

 

Reacties zijn gesloten.